Escola trial

Escola Trial Òrrius

Escola Trial Òrrius

 

Escola Trial Òrrius, fent classes des del 2008. Descobreix el trial en bici amb l’escola dels campions. Ens trobem a la petita població d’Òrrius, dins la comarca del Maresme situada a 6 km de Mataró i a 30 km de Barcelona.

Disposem de monitors riders i campions de trial a nivell internacional. Instal·lacions en plena natura. Totes les edats i nivells. Grups reduïts. Les instal·lacions estan obertes al públic i disponibles per entrenaments tot l’any.

Classes de trial en català, espanyol i anglès. Ambient familiar. Dirigides per riders locals. Aprenentatge, perfeccionament, competició. Vine a conèixer-nos i a fer trial amb nosaltres, passaràs moments inoblidables plens d’acció i emocions fortes.

«Tothom hauria de provar el trial almenys una vegada a la vida… és una experiència inoblidable.“

Llorenç Llongueras

President de l’Escola Trial Òrrius

Des del 2008 a l’Escola fem un somni realitat cada dia que fem classes. Ensenyar trial per nosaltres és molt més que millorar les habilitats en bicicleta. El trial per nosaltres són valors: respecte, humiliat i superació. Aquests són els valors base per cada una de les nostres classes.

A més creiem que tothom hauria de tenir un espai on practicar aquest fantàstic esport. És per això que tenim el camp obert perquè tothom tingui obstacles on fer trial.

Actualment comptem amb aproximadament 50 alumnes a l’Escola, d’edats entre 4 i 20 anys.

El trial és un dels esports més complets del món de la bicicleta, no només físicament sinó també mentalment. A l’Escola comptem amb una psicòloga que a part de les sessions privades, ens fa xerrades encarades a l’esport: com millorar les competicions, la concentració, l’esperit de superació que està en joc a cada obstacle.

El nostre objectiu és donar una educació ciclista la més completa possible: habilitats en bicicleta, millora de les habilitats mentals relacionades amb el ciclisme i la competició, educació en fisioteràpia i en mecànica. Totes les xerrades estan obertes als pares dels alumnes

A l’Escola realitzem 3 competicions a l’any, en les que participen més de 300 persones: Copa Barcelona, Copa Catalana i Trial de Clàssiques. A més a més fem exhibicions arreu de Catalunya per fer conèixer l’Escola, el nostre poble i el trial.

Escola
És realment una escola referent?

Estem orgullosos de dir que les nostres instal·lacions i la nostra escola són un referent mundial:

  • Som l’única Escola de trial amb monitors dins el Top 10 del rànquing mundial UCI.
  • Cada any ens visita gent de tot el món: des d’Austràlia, Dinamarca i Colòmbia.
  • Hem comptat repetides vegades amb visites de campions del món com: Vicent Hermance, Gilles Coustellier o Abel Mustieles.

El nostre camp millora contínuament. Gràcies a tenir monitors participant en competicions internacionals sabem perfectament quins són els obstacles, la distribució i el nivell més propis i actualitzats del món del trial.

Tenim obstacles per tots els nivells, des de pushies fins a obstacles a prova de campions mundials.

A més a més som l’únic camp amb les mesures indicades en els obstacles, perquè pugueu veure els centímetres exactes que heu aconseguit pujar!

No coneixeu Òrrius?

Òrrius és al nostre nom i en la nostra identitat. És aquí on tenim situat el nostre camp de trial i us convidem a conèixer més aquest magnífic poble ple de vida!

Informació: ÒRRIUS

L'AJUNTAMENT D'ÒRRIUS, AMB LA FUNDACIÓ CEO DEL MARESME - Fundació el Maresme