Jocs Mundials de la Joventut a Viborg

El passat cap de setmana (5 i 6 d’Agost), es van celebrar els Jocs Mundials de la Joventut a Viborg (Dinamarca) on hi van participar tres dels nostres alumnes.
Els seus noms són Laia Esquis (10 anys), Max Ballesté (8 anys) i Miquel Alarcón (9 anys).
El nivell de tots els participants era altíssim i tot i així els resultats dels nostres corredors van ser espectaculars!

Max Ballesté, que debutava en competició internacional va aconseguir una 19a posició amb categoria Benjamí. Una gran experiència que li permetrà millorar moltíssim com a pilot!

Laia Esquis, qui ja havia aconseguit una segona posició en edicions anteriors, va aconseguir classificar-se per la final en una increïble 1a posició! Un cop a la final va demostrar que seguia estant a l’altura de les millors fèmines dels jocs mundials aconseguint així una 3a posició final.

Miquel Alarcón va ser l’estrella d’aquests Jocs!, després de classificar-se entre els 5 primers amb un trial perfecte a 0 peus, va fer una final impecable que li va permetre emportar-se la victòria davant d’uns rivals fortíssims. Miquel, amb només 9 anys, és campió del món amb categoria principiant!

Des de l’escola volem felicitar als nostres tres campions, ja que han fet una feina increïble després de molts i molts entrenaments!! Felicitats i a seguir treballant!!